UV solskyddskläder och annan solskydd till barn och baby

UV-tält UPF50+ - Familj

799 kr

Vid beställning nu, skickas varan: 22. maj

Beräknat leverans: 23. maj - 28. maj

Carolina på Kundservice
Något du undrar över?
Kontakta mig på mail, jag svarar dig så fort jag har möjlighet!
Hälsingar, Carolina på kundservice

FRI frakt vid köp över 300 kr.
SNABB leverans
14 DAGAR öppen retur
Strandtält / UV-tält av hög kvalitet som skyddar hela familjen mot sol och vind på stranden, i trädgården eller andra platser. Strandtältet har UPF50+ solskydd, som ger väldigt bra skydd mot solens UV-strålar. I tillägg är tältet vattenavvisande.
Detta UV-tält har ingen botten, något som gör att små barn trivs extra bra i tältet då de kan sitta skyddat och samtidigt leka i sanden.

Tältet är ett väldigt solitt och lätt UV-tält för hela familjen. Tältet är ett pop-up tält som sätts upp på några få sekunder, och är stort nog så att alla barnen kan leka eller större ”barn” kan vila i skuggan. Strandtältet är faktiskt så stort att en normalstor barnvagn kan rullas in tack vare den stora öppningen fram.

UV-tältet är väldigt enkelt att sätta upp och ta ned. Ta ur det ur den medföljande väskan och det poppar upp på ett par sekunder. Inga lösa stänger eller snören! Ett stort och rymligt UV-tält, perfekt för semesterresan, picknick på stranden eller som solskydd i trädgården.

Se denna video för instruktioner om hur tältet sätts upp och tas ned (PS. Tältet på filmen är inte familjestorleken, men principen är densamma):UV-tältet är utrustat med sandfickor för att öka vikten och stabiliteten på stranden. Tältet levereras med en väska för förvaring och transport, samt tältpluggar för extra fäste.

Detta strandtält är producerat av ”The Ninja Corporation” som har producerat barnutrustning sedan 1987, och vunnit flera priser för sin välkända Pop-Up kollektion som kom ut på marknaden 1997. UV-tälten från ”The Ninja Corporation” håller väldigt hög kvalitet, är robusta och håller sig bra år efter år. Strandtältet tillmötesgår de nyaste standardkraven både i Europa och USA.

Strandtältet kan användas både inomhus och utomhus.

Om UV-tält UPF50+ (Familjestorlek)

Pop-up typ
UPF50+ solskydd
Flexibel metallram som poppar upp på sekunder
Vattenavvisande
Sandfickor för ökad stabilitet
Bärväska medföljer
Tältpluggar
Storlek uppsatt: (H) 120 x (B) 220 x (D) 125 cm
Storlek i väskan: 55 x 55 x 5 cm
Vikt 2,3 kg


The Popup Co.

Recensioner

Kundrecensioner 6 item(s)

Maja Rosén skrev recensionen 06 Aug, 2017
Verifierad köp
Är väldigt nöjd med tältet. Gott om plats, lätt att sätta upp och packa ihop (när man tittat på instruktionsfilmen). Toppen med bebis men även sjuåringen mycket nöjd med att få lä och komma undan solen en stund.
Mattias Sörwing skrev recensionen 23 Jul, 2017
Verifierad köp
6månaders kan ligga i skuggan och 3åringen kan sitta och gräva i sanden i tältet. Lätt att fälla upp/ned och blåser inte bort när man fyller påsarna med sand. Blir inte för varmt i tältet pga luft genomströmning. Klart värt att lägga pengarna på detta tält mot dom billigare på marknaden.
Solstrålen skrev recensionen 01 Sep, 2015
Lättuppsatt, rymligt tält som tål mycket blåst. Stora fickor att fylla sand i. Får lätt plats vuxen, 2 barn och en hund.
Wrik skrev recensionen 11 Aug, 2015
Enkelt fälla upp och ihop! Inte testat under hårda stormar men i lättare vind. Väldigt uppskattat och smidigt utan golv
Tp skrev recensionen 25 Jul, 2015
Så lätt att fälla upp och ihop. Vi har haft det på trädäcket och använt tyngder i de jättepraktiska fickorna för att undvika att det blåser iväg. Perfekt!
jozzefin skrev recensionen 18 Jul, 2015
Väldigt bra produkt. Nackdelen var att det saknades pinnar och att jag själv fick kontakta er för att få dessa, men de skickades snabbt och utan problem. Tältet är toppen och vi använder det varje soldag!

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: UV-tält UPF50+ - Familj

  Vilket betyg ger du denna produkt?

  Din åsikt
  hjälper andra
  att välja rätt produkt!

  Produktetiketter

  Produktetiketter

  Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.