UV solskyddskläder och annan solskydd till barn och baby

Kundservice

På den här sidan har vi samlat den viktigaste informationen om våra tjänster. Är det något du saknar så får du gärna kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Frakt och Leverans

Frakt
Vi erbjuder fri frakt när du beställer för över 300 kr. Vid beställning under kr 300 betalar du endast 39 kr i frakt.
Leveranstider
Alla beställningar skickas samma dag som beställningen görs, eller senast följande arbetsdag. Beställningarna skickas i möjligaste mån som brev. Detta för att leveranstiden minimeras och varorna hamnar direkt i din brevlåda. Leveranstiden (från att vi skickar varorna tills att de kommer fram till dig) kommer variera beroende på var i Sverige du bor, men beräknas till 1-4 dagar.

Retur av varor

Öppet köp (ångerrätt)
Som kund hos Barn i Solen har du öppet köp (ångerrätt) i 14 dagar från att du mottar varan. Vid öppet köp (ångerrätt) är det du som kund som betalar returfrakten till oss. Varan ska packas på ett ordentligt sätt så att skador inte uppstår under frakten från dig till oss. Bifoga kvitto och ett meddelande om att du vill utnyttja öppet köp (ångerrätt). Vi betalar tillbaka pengarna till ditt konto så fort vi mottagit och kontrollerat varorna.
Reklamation
Alla varor som skickas från oss är garanterat nya och felfria. Skulle det dock uppstå en situation där en vara har ett fel, kontakta oss via e-post så informerar vi om hur vi ska gå vidare med det. Vid reklamation betalar vi returfrakten. Vid en eventuell tvist mellan kund och Barn i Solen så åtar vi oss att följa Konsumentköplagen och Konsumentombudsmannen.
Returadress
Vid öppet köp (ångerrätt) och reklamationer används följande postadress:
Barn i Solen / E-Gruppen
Glansbaggegatan 34
21837 Bunkeflostrand
Om du vill komma i kontakt med oss, skicka ett mail till kundservice@barnisolen.se eller använd formuläret på den här sidan.

Betalning

Vi erbjuder kortbetalning (VISA och Mastercard) och faktura som betalningssätt.
Kortbetalning
Kortbetalningar genomförs utav QuickPay (betalningsförmedlare) och Euroline (kortinlösare). Barn i Solen har aldrig insyn i de betalningsupplysningar som du uppger. All betalningsinformation går via krypterade linjer och görs på säkra servrar.
Fakturabetalning
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Barn i Solen överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.
Läs även:

Integritet & Säkerhet

Barn i Solen kommer aldrig lämna dina uppgifter vidare till någon tredjepart. Om du önskar att få tillgång till dina sparade uppgifter hos oss så har du rätt att förses med dessa. Betalningsuppgifter sparas aldrig hos oss.